Mooie groepsaccommodatie in België

België is een land met vele kanten. Enerzijds heb je het kustgebied, met mooie stranden en prachtige kuststeden, en anderzijds heb je het binnenland, met prachtige natuur en mooie gebieden als de Ardennen. Een groepsaccommodatie huren in België belooft dan ook een heerlijke vakantie te worden!

Meer lezen

Direct een groepsaccommodatie boeken

Groepsaccommodatie in België en Nederland

Zorg dat je niks mist... Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en spetterende aanbiedingen in je postvak.

België herbergt vele prachtige groepsaccommodaties

Ontdek de steden in België

België heeft een aantal fantastische steden die je vanuit je groepsaccommodatie kan bezoeken. Een van die steden is Brussel. Brussel is, naast de hoofdstad van België, ook de hoofdstad van Europa. Het Europees parlement is hier gevestigd, waardoor er in de stad mensen vanuit alle windstreken te vinden zijn. 
In Brussel zijn verschillende leuke bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je een bezoekje brengen aan Manneke Pis, en zijn vrouwelijke tegenhanger Jeanneke. Maar ook een bezoek aan Europa in het klein is mogelijk (Bij Mini-Europe). En zo zijn er nog veel meer leuke en interessante attracties in Brussel te vinden.

Zoek en boek groepsaccommodaties per stad

Groepsaccommodatie in België

Steden in de Ardennen

Ook als je een groepsaccommodatie in de Ardennen boekt kun je verschillende leuke en bijzondere steden bezoeken. Zo ligt het mooie stadje Durbuy in deze regio. Maar ook de stad Bastogne, met zijn heftige oorlogsgeschiedenis, kan vanuit je groepsaccommodatie in Belgie bezocht worden.

Natuur in België

Ook als je op zoek bent naar natuur, dan kun je verschillende kanten op vanuit je groepsaccommodatie in Belgie. We noemden de Ardennen al even als regio met leuke steden, maar de Ardennen zijn natuurlijk voornamelijk bekend om zijn natuur. En deze natuur biedt een breed scala aan buitensportactiviteiten. Zo is er een ruim aanbod aan kanorivieren. Op verschillende rivieren in de Ardennen kun je mooie kanotochten maken. Ook zijn er heel veel plekken waar je kunt klimmen en abseilen. Ook bieden de Ardennen de perfecte plek voor een survivalweekend. Ideaal om vanuit je groepsaccommodatie in Belgie dit te ondernemen. 

Wandelen in de Ardennen

Ook voor een mooie wandeltocht kun je terecht in de Ardennen. De uitgestrekte natuur geeft ontzettend veel mogelijkheden voor een relaxte wandeltocht. Dat betekent dat je vanuit je groepsaccommodatie zo de natuur in kan lopen, en pas uren later weer terug bent (tenzij je voor een korte wandeling kiest natuurlijk). Zo kun je van je vakantie een heerlijk, rustgevend moment maken.

Boek nu je vakantie

De mooiste kastelen in de Ardennen

In de Ardennen zitten veel middeleeuwse kastelen verscholen. Haast in elke vallei die je tegenkomt vind je wel een kasteel! Een leuk uitje wanneer je in een groepsaccommodatie op vakantie bent! Maak er met jouw vakantiegezelschap een mooie kastelentour van door de Belgische Ardennen. Wij zetten graag de mooiste kastelen voor je op een rijtje;

  • Kasteel Walzin
  • Kasteel Bouillon
  • Kasteel Reinhardstein
  • Kasteel Jehay
  • De burcht van Logne
  • Kasteel de Avouerie van Anthisnes
  • Kasteel Modave
  • Kasteel Freÿr
  • Kasteel Vêves