Luxe groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen

Wie aan vakantie in België denkt, denkt waarschijnlijk snel aan de Ardennen. De Ardennen is een gebied in België die gekenmerkt wordt door haar vele natuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het huren van een groepsaccommodatie in de Ardennen veel wordt gedaan door groepen die lekker de natuur in willen.

Meer lezen

Direct met een groep naar de Belgische Ardennen

Groepsaccommodaties: Onze tips!

Zorg dat je niks mist... Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en spetterende aanbiedingen in je postvak.

Actie, ontspanning en gezelligheid in de Ardennen

Groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen

De Ardennen is het bekendste gebied van België. Althans, voor veel mensen. Het is een trekpleister voor iedereen die van buiten zijn houdt. Maar ook zeer geliefd bij bijvoorbeeld bierliefhebbers. Want de Ardennen zijn en grote schat aan heerlijke speciaalbieren. De bekendste bieren komen uit deze regio.

Vakantie Belgische Ardennen

Samen met het gezin, de familie of vrienden genieten van de prachtige Belgische natuur. Als we aan natuur denken kan er maar één gebied in je opkomen: de Belgische Ardennen. Dit welbekende gebied leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen en lange fietstochten. Maar ook voor ontspannen en sportieve activiteiten zit je in dit gebied, wat deels ligt in België, in Frankrijk en in Luxemburg, goed.

Groepsaccommodatie België huren

Groepsaccommodatie of vakantiehuis huren? 

Boekjebungalow.nl is jouw complete touroperator voor een heerlijke vakantie in de Belgische Ardennen. Via ons kun je unieke vakanties boeken, verblijven in de mooiste en grootste groepsaccommodaties en de leukste tijd samen met het gezin, de familie of vrienden beleven. Ons aanbod aan vakantiehuizen in de Belgische Ardennen bestaat vooral uit groepsaccommodaties van 8 tot 50 personen. Met elke groep kun je dus terecht in de door ons aangeboden groepsaccommodaties. Van rustig gelegen groepsaccommodaties midden in de natuur, tot aan groepsaccommodaties op een heuvelachtig gebied. De mogelijkheden betreffende vakantiehuizen voor groepen zijn eindeloos! 

Vakantie vieren in de Belgische Ardennen is echt een unieke beleving op zich, zowel voor jou als voor de kinderen. Vanuit alle groepsaccommodaties ben je binnen een aantal minuten rijden bij de mooiste en kleinste dorpjes, waar het altijd goed vertoeven is. Maar wacht dacht je van de groene natuur om het vakantiehuis heen? Alleen de Belgische natuur maakt een vakantie in dit gebied al bijzonder! 

Ga je met minder dan 8 personen op vakantie? Uiteraard vallen jullie dan nog steeds in de categorie groepsvakantie. Maar ook dan ben je bij Boekjebungalow.nl aan het juiste adres. In Bertogne, een klein plaatsje in België, vind vakantiehuis Bertogne. Een modern vakantiehuis dat is uitgerust met onder andere 4 slaapkamers, 2 badkamers, gemeubileerd terras en een sfeervolle woonkamer. Een perfect vakantiehuis voor groepen tot 8 personen! Het is hier puur genieten... 

Waar staan de Belgische Ardennen bekend om?

De Belgische Ardennen, een prachtig gebied dat deels in België, Frankrijk en Luxemburg zijn gelegen. Maar waar staat dit natuurrijke gebied eigenlijk om bekend? Wij vertellen je er graag meer over. 

Bieren uit de Ardennen

Neem bijoorbeeld het La Chouffe bier. Dit kabouterbier (zoals het weleens genoemd wordt) wordt gebrouwen in de brouwerij van Achouffe in de Ardennen. Je kunt de brouwerij bezoeken voor een rondleiding met uiteraard ook een proeferij er bij.
Een ander bekend Ardenner biertje is het Orval bier. Dit is een abdijbier, wat betekent dat het in een abdij (klooster) gebrouwen wordt. Dit soort bieren bestaan vaak al eeuwen en worden oorspronkelijk door de monnikken van de abdij gebrouwen. Ook hier kun je een mooie rondleiding krijgen. Deze is extra speciaal, omdat hij je door de oude abdij leidt. 


"Afgelopen week een top-verblijf gehad met familie in de Belgische Ardennen. Dankjewel boekjebungalow.nl voor de persoonlijke aandacht. Het was een fijn weekend!" - M. Borst

Groepsaccommodatie in Belgische Ardennen

De schitterende natuur

Zoals al genoemd kun je vanuit je groepsaccommodatie in de Ardennen ook uitstekend de natuur verkennen. De Ardennen kennen veel bossen, wat het maken van een wandeling extra prettig maakt. Daarnaast kun je ook heel goed op de fiets de natuur verkennen. Er zijn verschillende mooie routes die door het gebied trekken, en door het hoogteverschil kun je jezelf ook echt een beetje uitdagen.

Verken de natuur

Leuke steden 

Ook de steden in de Ardennen zijn reden om een groepsaccommodatie in België te boeken. Er zijn namelijk verschillende steden waar je allerlei leuke en interessante activiteiten kan ondernemen. Bijvoorbeeld Bastogne. Dit is een oude stad die, zoals je misschien wel weet, een zware periode heeft gekend in de tweede Wereldoorlog. Er zijn nog veel herinneringen van deze periode terug te vinden, waaronder verschillende oorlogsmusea.

Het kasteel van Bouillon

En andere leuke stad om te bezoeken is Bouillon. Deze stad staat bekend om zijn kasteel, dat boven de stad uit torent. Het kasteel van Bouillon is toegankelijk voor publiek, en verzorgt tijdens bepaalde evenementen (bijvoorbeeld Halloween) speciale rondleidingen die het kasteel nog meer charme meegeven.

Uiteraard vind je niet alleen maar het kasteel van Bouillon in de Belgische Ardennen. In elke vallei kom je er hier wel eentje tegen. Wij zetten graag de mooiste kastelen voor je op een rijtje;

  • Kasteel Walzin
  • Kasteel Reinhardstein
  • Kasteel Jehay
  • De burcht van Logne
  • Kasteel de Avouerie van Anthisnes
  • Kasteel Modave
  • Kasteel Freÿr

Boek een vakantie in de Belgische Ardennen