Mooie groepsaccommodatie in Overijssel

Een groepsaccommodatie in Overijssel betekent een heerlijke vakantie in een van de mooiste provincies van Nederland. Je wordt omgeven door prachtige natuur, maar de steden in Overijssel zijn ook ontzettend leuk om te bezoeken. Bij een bezoek aan de provincie weet je in ieder geval zeker dat je je niet hoeft te vervelen.

Meer lezen

Direct een groepsaccommodatie boeken

Overijssel is prachtig

Zorg dat je niks mist... Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en spetterende aanbiedingen in je postvak.

Overijssel, verrassend veelzijdig!

Mooie steden in Overijssel

Overijssel kent een aantal hele mooie steden. De bekendste is misschien wel Enschede. De stad heeft verschillende leuke bezienswaardigheden die absoluut een bezoekje verdienen. Bijvoorbeeld het Rijksmuseum Twenthe. Dit unieke museum toont verschillende bijzondere kunstwerken. Je gaat hier gegarandeerd een leuke en interessante tijd beleven. 
Een andere leuke stad om te bezoeken is Zwolle. Een paar plekken die je hier zeker moet zien of beleven:

  • Museum de Fundatie
  • Poppodium Hedon
  • Attractiepark Dinoland

Mocht je op een culinair avontuur willen gaan, dan is een diner bij De Librije misschien wel iets voor jou. Let er wel op dat het misschien lastig is om nog een tafel te reserveren.

Groepsaccommodatie in Overijssel

Natuur in Overijssel

Ook voor de natuur kun je goed terecht in Overijssel. Vanuit je groepsaccommodatie in Overijssel kun je verschillende moie natuurgebieden en wandelroutes vinden. Zo kun je heerlijk wandelen in het Vechtstreek gebied. Hier loop je door mooi veengebied en prachtige stukjes unieke natuur. Of ontdek het prachtige gebied rondom Enschede en Hengelo. Hier heb je verschillende grote stukken natuur die zo ingericht zijn dat je er lekker kunt wandelen.

Fietsen door Overijssel

Ook voor een fietstocht kun je heel goed terecht in de natuur van Overijssel. Je kan deze tocht zo afwisselen dat je leuke dorpjes ontdekt, met afwisselend lange stukken natuur er doorheen. Zo kun je vanuit je groepsaccommodatie verschillende mooie fietstochten ondernemen om zo de natuur van Overijssel te ontdekken.