Wat is boekjebungalow.nl?

Boekjebungalow.nl

Boekjebungalow heeft ruim 30 jaar ervaring met verhuur van bungalows en vakantiehuizen in binnen- en buitenland. Wij verhuren uw bungalow, groepsaccommodatie, chalet, appartement, villa, vakantiepark, tent of campingplaats aan gasten uit verschilende landen, zoals Frankrijk, Spanje, Duitsland en Oostenrijk.

Weekendje weg

Ook voor het boeken van een weekendjeweg bent u bij ons aan het goede adres. Hiervoor hebben wij veel vakantieaccommodaties in ons bestand.

Aanbiedingen

Regelmatig kunnen wij aantrekkelijke aanbiedingen laten zien met flinke kortingen.

Laagste Prijsgarantie

Wij garanderen de laagste prijs in de markt. Op deze manier besparen wij u veel tijd en energie om uit te zoeken of u wel de juiste prijs betaalt. Ook komt u bij ons geen onduidelijkheden tegen. Wij laten precies zien wat de accommodatie gaat kosten. Indien er bij aankomst nog betalingen moeten gebeuren dan vermelden wij dat voordat u de boeking maakt. Zo zorgen wij ervoor dat u bij aankomst geen ongewenste verrassingen tegenkomt. Dan kunt u heerlijk onbezorgd op vakantie.

Beschikbaarheid en boeken

Via een goed zoeksysteem kunt u de perfecte locatie uitzoeken. U weet dan ook direct of de bungalow nog beschikbaar is en wat de kosten zijn. U kunt volledig online de reservering maken. De bevestiging kunt u zelf uitprinten, zodat alles vast ligt.

Eigenaren van een vakantiehuis of bungalow

Bent u zelf eigenaar van een vakantiehuis of bungalow en kunt u hulp gebruiken bij het volboeken van uw accommodatie dan willen wij u graag helpen. Wij werken met een compleet nieuwe verhuurformule die in Nederland nog niet beschikbaar is. Financieel is dit voor u zeer aantrekkelijk! U beslist zelf wanneer wij uw bungalow mogen verhuren en u kunt online zien wanneer uw bungalow nog beschikbaar is. Hierdoor kunnen wij een aanvulling zijn op uw eigen verhuur.

Binnenland en Buitenland

Wij zijn op zoek naar woningen in alle provincies in Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant en Limburg. Hieronder vallen dan ook de Waddeneilanden en De Veluwe bijvoorbeeld.
Tevens zoeken wij woningen om te verhuren in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Denemarken, Tsjechië en Hongarije.

Vragen of meer informatie?

Hebt u vragen of wilt u meer informatie van ons ontvangen dan kan dat. Wij zijn graag bereid het een en ander toe te lichten. Tel: +31 (0) 529 - 46 26 25 of mail naar info@boekjebungalow.nl. Boekjebungalow.nl maakt onderdeel uit van Boekjebungalow v.o.f.

Boekjebungalow.nl
Bouwstraat 3
7731 CP Ommen
kvknr: 56810628
BTWnr: 852312702 B01