Classificatiesysteem vakantiewoningen Boekjebungalow.nl

Ieder vakantiehuis wordt zorgvuldig geïnspecteerd en aan de hand van een objectief classificatieformulier ingedeeld in 1 tot 5 sterren; van eenvoudig tot luxe. Dit classificatiesysteem is gebaseerd op dat van de Nederlandse organisatie ANWB (Algemene Nederlandse Wielrijdersbond).

Een uitleg van de betekenis van het aantal sterren:

  • 1 ster: Zeer eenvoudige accommodatie met name geschikt voor de vakantieganger die graag buiten vertoeft en tevreden is met basiscomfort in het vakantiehuis.
  • 2 sterren: Accommodatie voorzien van eenvoudige inrichting naar de specifieke eisen en gebruiken van het land of de streek. Ideaal voor de vakantieganger die zich graag wil inleven in de vakantiebestemming en genoegen neemt met een beperkte mate van comfort.
  • 3 sterren: Verzorgde accommodatie die voorzien is van alledaags comfort. Een verblijf waar je je onmiddellijk thuis voelt.
  • 4 sterren: Comfortabele, sfeervolle accommodatie voorzien van faciliteiten die je verblijf net dat beetje extra geven. Vaak geniet je ook van een bijzondere ligging.
  • 5 sterren: Accommodatie op topniveau. Riant, uiterst comfortabel vakantiehuis met extra luxe faciliteiten zoals een privézwembad of sauna.

Kwaliteitsbewuste vakantiehuiseigenaren en beheerders

De kwaliteit van het vakantieverblijf is uiteraard sterk afhankelijk van het kwaliteitsbewustzijn van de eigenaar en beheerder. Dit geldt voor het comfort van het huis, het onderhoud en de schoonmaak, maar ook voor de gastvrijheid ter plaatse. Iedere eigenaar verplicht zich contractueel om deze kwaliteit te garanderen. Om het niveau te handhaven, communiceren wij regelmatig met vakantiehuiseigenaren over concrete aspecten van kwaliteit en verbeteringssuggesties. Bij kwaliteitsproblemen maken we heldere afspraken over de vereiste verbeteringen.