Wilt u ook samenwerken met Boekjebungalow.nl

Wat is de bedoeling van onze website Boekjebungalow.nl?

Het is onze bedoeling om met onze website ervoor te zorgen dat uw bungalow of vakantiewoningen(en) vaker verhuurd wordt/worden.

Uw bungalow(s) komt op onze website te staan met beschrijving en foto's.

Hoe ziet onze website Boekjebungalow.nl eruit?

Er is o.a. een zoeksysteem op de website zodat mensen eenvoudig een juiste keuze kunnen maken. Tevens kan er ook op beschikbaarheid gezocht worden. Het ellenlange zoeken naar de juiste (particuliere) bungalow op verschillende websites is verleden tijd.

Uw vakantiewoning(en) kan 24 uur per dag geboekt worden. De website is voorzien van de allernieuwste technieken op internetgebied. Uw bungalow(s) kan dus daadwerkelijk online geboekt worden. U als eigenaar ontvangt een bevestiging van een gemaakte reservering per mail of telefoon. post.

Boekingen:

Boekingen die gemaakt worden via internet worden ook direct online afgewikkeld.

De huurder krijgt na het boeken een bevestigingsmail met de betalingsvoorwaarden. We geven de huurders ook de mogelijkheid om direct de betaling over te maken via iDeal. Dit houdt in dat de betaling overgemaakt wordt naar Boekjebungalow.nl en dat er bij aankomst geen openstaande bedragen zijn. Dit is voor u makkelijk en overzichtelijk. Tevens is dit een extra stuk zekerheid dat alle kosten betaald worden.

Wat zijn de voordelen voor u als eigenaar van de vakantiewoning?

  • Alle verhuuradministratie wordt door ons verzorgd. Hierbij nemen wij veel werk uit handen. Wij zorgen ook voor de volledige financiële administratie, dit wordt correct afgehandeld.
  • U kunt uiteraard zelf uw vakantiewoning(en) blijven verhuren, uw ontvangt van ons een inlogcode zodat u bij een zelf gemaakte boeking de juiste periode kan blokken, dit voorkomt overboekingen. U kunt zelf ook heel gemakkelijk zien wanneer een bepaalde periode nog vrij of bezet is.
  • U gaat ook mee met uw vakantiewoning(en) in onze promotie in o.a. dagbladen, op internet en ons bestaande klantenbestand.
  • Na jaren ervaring te hebben opgedaan met verhuur van verschillende bungalowparken via internet, hebben wij onze blik nu gericht op de verhuur van particuliere bungalows. U gaat dus zakendoen met een betrouwbare en ervaren verhuurorganisatie, welke de markt goed kent.

Promotie:

Boekjebungalow.nl verzorgt in de toekomst in diverse talen alle publicaties aangaande Boekjebungalow.nl. De inhoud en lay-out van de diverse uitingen worden door Boekjebungalow.nl zelf bepaald. Opname in de diverse uitingen zoals mailingen, e-mailingen, internet en dag- en weekbladen wordt door Boekjebungalow.nl beslist. Alle accommodaties worden door Boekjebungalow.nl via alle mogelijke verkoopkanalen aan de klant gecommuniceerd.

Internet:

Boekjebungalow.nl meldt haar site aan op diverse internet zoekmachines. De deelnemer geeft expliciet toestemming tot naamsvermelding van de accommodatie via zoekmachines op Boekjebungalow.nl.

Wilt u ook graag uw woning promoten op deze website? Neem dan contact op met tel: +31 (0) 529 - 46 26 25 of mail naar info@boekjebungalow.nl.