Onze thema's

 • Groepsaccommodaties

  Groepsaccommodaties

  Grote groepen kunnen terecht in luxe vakantiehuizen, gezellige groepsaccommodaties of in eenvoudige kampeerboerderijen met slaapzalen. Bekijk
 • Wellnessbungalows

  Wellnessbungalows

  Heerlijk relaxen met jacuzzi, sauna of zonnebank in de bungalow of villa. Bekijk
 • Giethoorn met aanlegsteiger

  Giethoorn met aanlegsteiger

  Je eigen boot aan de aanlegsteiger. Een boot huren en heerlijk varen over de meren in Nederland. Bekijk
 • Zonnige vakantie in Frankrijk

  Zonnige vakantie in Frankrijk

  Villa's in het zonnige Frankrijk! Veel keuze met zwembad. In de Ardeche, Provence - Cote d'Azur of in de Dordogne. Bekijk
 • Portugal met zwembad

  Portugal met zwembad

  Portugal met prive zwembad, dichtbij strand en vliegveld Bekijk
 • Ardennen, België

  Ardennen, België

  Een accommodatie huren met een bootje erbij. In Giethoorn is dat heel goed mogelijk. Bekijk

Bungalow van de maand

Bungalow van de maand Grote Wiedenwoning 337 met aanlegsteiger op Waterresort Bodelaeke in Giethoorn Bekijk deze vakantiewoning

Vakantiehuis met sauna, villa's met zwembad, groepsaccommodatie, bungalow aan het water huur je bij boekjebungalow.nl

Wellness vakantiewoning, groepsaccommodatie of een vakantiehuis aan het water huur je bij Boekjebungalow.nl! Dé specialist in luxe huizen met sauna, jacuzzi of privé zwembad in Europa. Grote vakantiehuizen voor groepen in Nederland of België vind je op onze website.
Luxe vakantieparken in bijvoorbeeld de Ardèche in Frankrijk waar ook villa's staan met privézwembad. Particuliere vakantiehuizen op vakantieparken in Frankrijk.
Verspreid door Europa bieden wij u een keuze uit unieke accommodaties met vele extra’s waarbij we u een laagste prijsgarantie geven.

Denkt u in Nederland bijvoorbeeld aan een luxe vakantiehuis in Giethoorn met eigen aanlegsteiger, of een groepsaccommodatie in België met sauna en jacuzzi. U kunt heerlijk relaxen in een mooi Vakantiehuis met sauna op Vakantiepark Lindenbergh in Ommen.

Wilt u lekker naar de zon? Prachtige luxe villa's met zwembad in Spanje, villa met privé zwembad in Albufeira, Portugal, vakantiewoningen op Mallorca, Italië en groepsaccommodaties en luxe villa's in Frankrijk. Unieke vakantielocaties voor een heerlijke vakantie.