Ga direct naar: Navigatie | Inhoud

Boekingsprocedure

Het boeken van een vakantieverblijf

Het reserveren van een vakantieverblijf kan per telefoon, per E-mail en Online geschieden. Het opdracht geven van een reservering geldt als bindende overeenkomst. Vanaf dit moment is de reservering definitief en is de gast gehouden de volledige huursom te voldoen.

Er worden alleen reserveringen in behandeling genomen van personen die ouder zijn dan 18 jaar. Reserveringen jonger dan die leeftijd zijn niet geldig.

De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie. Zoals bijvoorbeeld naam, adres, woonplaats e.d.

Boekjebungalow heeft te allen tijde het recht reserveringen op te zeggen waarvan de persoonsgegevens van de opdrachtgever onvolledig of onjuist worden opgegeven. Er vindt geen restitutie plaats van de kosten.

Na reservering ontvangt u binnen 48 uur een bevestiging van de reservering per E-mail. Deze bevestiging moet door de opdrachtgever op juistheid worden gecontroleerd. Indien er onjuistheden in staan vragen we dit zo spoedig mogelijk door te geven aan Boekjebungalow.

Wanneer opdrachtgever na 2 werkdagen nog geen bevestiging heeft ontvangen dient opdrachtgever direct contact op te nemen met Boekjebungalow. Bij gebreke kan er geen beroep worden gedaan op de reservering.

Indien de opdrachtgever na reservering nog wijzigingen wil doorgeven of specifieke wensen heeft, neemt Boekjebungalow deze in behandeling. Boekjebungalow is niet verplicht deze te accepteren. Bij het accepteren van wijzigingen kan Boekjebungalow wijzigingskosten in rekening brengen.

Online Boekingsprocedure. In 4 stappen boekt u snel en makkelijk uw vakantie:

Kies bij de gekozen accommodatie het tabblad Prijzen. Selecteer de gewenste periode en klik op 'boek nu'. Vervolgens doorloopt u onderstaande stappen.

Stap 1 Samenstelling en extra's:

  • Geef het aantal volwassenen en kinderen aan.
  • Selecteer de eventueel door u gewenste artikelen en extra's.

U kunt direct zien wat de kosten zijn en welke kosten u vooraf en ter plaatse dient te voldoen.

Stap 2 Uw gegevens:

Vul uw naam, adres, en overige persoonsgegevens in.

Stap 3 Samenvatting van uw reservering:

U krijgt hier een overzicht van de ingevoerde persoonsgegevens en accommodatiegegevens. Kijk dit goed na. Als het correct is maakt u de reservering definitief.

Stap 4 Definitieve reservering:

U heeft nu definitief geboekt. U ziet nogmaals een overzicht met reserveringsbevestiging en prijsberekening met uw reserveringsnummer en periode. Uw reservering staat nu in ons reserveringssysteem. Nadat wij uw reservering hebben nagekenen ontvangt u van ons via de mail een bevestiging.