Vakantie 2023 boeken? Boek Europa!

Word jij ook zo blij van het vroeg boeken van vakantie? Heerlijk lang uitkijken en genieten van de voorpret is toch het leukste wat er is. Met de meest schitterende bungalows in Europa zorgen wij ervoor dat jij niets liever wilt dan vroeg je vakantie 2023 boeken. Voorkom hiermee dat jouw favoriete bungalow in Nederland, België, Spanje, Frankrijk of Portugal weggekaapt wordt voor jouw gewenste vakantieperiode. 

Bekijk ons gehele aanbod

Tijdens een schoolvakantie 2023 op vakantie

Houd je van de meest gezellige en toeristische vakantieperiodes? Of heb je schoolgaande kinderen? Dan boek je een appartement, vakantiehuis of groepsaccommodatie in één van de schoolvakanties van 2023. 

Voorjaarsvakantie 2023

Tijdens de voorjaarsvakantie van 2023, ook wel krokusvakantie genoemd, is het in de meeste Europese landen fris qua temperatuur Wil je een bungalow boeken met de kans op warmer en zonniger weer? Boek dan een accommodatie in Portugal of Spanje, waar het zeker 13 tot 16 graden celcius kan zijn tijdens de krokusvakantie in februari.  

Meivakantie 2023

Houd je van temperaturen tussen de 15 en 20 graden in de meivakantie? Dan zijn bungalows in Nederland, Belgie en Frankrijk ideaal. Houd je van tot wel 25 graden celcius in mei? Dan zijn Spanje en Portugal in de meivakantie van 2023 jouw beste keuzes. 

Zomervakantie 2023

In de zomervakantie is het overal in Europa goed vertoeven.

  • Ga je graag op fietsvakantie? Kies dan voor Nederland, zoals Ommen.
  • Ga je graag de natuur en bergen in? Boek dan België, zoals de Belgische Ardennen.
  • Ga je graag op zon-, zwem- en relaxvakantie? Reserveer dan voor Spanje of Portugal.
  • Heb je graag van alles wat? Boek dan in Frankrijk.

Herfstvakantie 2023

Van de nazomer genieten doe je tijdens de herfstvakantie! Herfst is de meest kleurrijke periode van het jaar in Europa. Heerlijke herfstwandelingen maken vanaf een vakantiehuis in eigen land of liever de nazomer 'warmte' opzoeken in Portugal?  In Nederland hebben we vakantiehuizen voor een heerlijke herfstvakantie 2023, maar bijvoorbeeld ook riante vakantievilla's in Albufeira! Kortom hebben we een divers aanbod aan vakantiebestemmingen voor de maanden oktober, maar ook zeker voor november.

Liever op vakantie in het laagseizoen?

Als u geen (schoolgaande) kinderen heeft of gepensioneerd bent is het ideaal dat je ook in de rustige periodes op vakantie kunt. Extra voordelig een bungalow, chalet, appartement, groepsaccommodatie of vakantiehuis huren doe je deze periode bij Boek je Bungalow. Houd natuurlijk ook altijd onze homepagina in de gaten of er nog meer lopende aanbiedingen zijn!

Zorg dat je écht niks mist? Schrijf jezelf dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang naast leuke nieuwtjes ook nog spetterende aanbiedingen in je postvak.

Inschrijven nieuwsbrief

Vakantie 2023 boeken

Luxe bungalows

Bij ons selecteer je tijdens het boeken gemakkelijk extra toevoegingen aan een accommodatie. Wil je graag een groepsaccommodatie met zwembad, een vakantiehuis met wellness, een bungalow met aanlegsteiger óf wil je gewoon graag je huisdier mee op vakantie 2023? Dan vul je je wens(en) in bij 'kenmerken'.

Heb je alleen een specifieke datum in gedachte voor een vakantie in 2023? Dan kan je ook gemakkelijk bij het boeken alleen een periode invullen en krijg je alle beschikbare vakantiehuizen, groepsaccommodaties, chalets en appartementen in ons uitgebreide aanbod te zien. 

Weekend weg in 2023?

Ligt er een speciale gelegenheid in het vooruitzicht die je wilt vieren in een mooi vakantiehuis? Boek dan een gezellig weekendje weg in 2023. Onze vakantiehuizen en groepsaccommodaties zijn perfect voor een weekend weg met een (grote) groep familie of vrienden. Verras je graag je partner met een gezellig weekend in eigen land of buitenland? Selecteer dan op appartement of chalets bij het boeken om de selectie van onze kleinste accommodaties te zien te krijgen.

Direct boeken

Waarom boeken bij ons?

Boekjebungalow.nl geeft je zekerheid dat je de beste keuze maakt voor jouw vakantiebestemming van 2023. Wij hebben speciaal voor jou al een selectie gemaakt van vakantiehuizen, groepsaccommodaties, appartementen en chalets, met..

  • de mooiste plekjes in binnen- en buitenland
  • de beste deals
  • jarenlange kennis en ervaring
  • altijd het beste advies

Wij staan voor je klaar! Laat je inspireren door ons team en boek online jouw vakantie voor 2023.