Vakantiehuis in Giethoorn

Giethoorn is een prachtig dorp in het Noorden van de provincie Overijssel. Het wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd, vanwege de vele grachten die zich in het dorp bevinden. De grachten hebben de traditionele wegen vervangen als verkeersmiddel wat voor een unieke belevenis zorgt! Huur een sloepje, of ga mee met een rondvaart en krijg alles te weten over de prachtige omgeving.

Lees verder

Direct een Vakantiehuis in Giethoorn boeken

Een vakantiehuis in Giethoorn, het Venetië van Nederland

Zorg dat je niks mist... Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en spetterende aanbiedingen in je postvak.

Op vakantie in Giethoorn

Een vakantie in Giethoorn is optimaal genieten van de rust, ruimte en natuur. Gelegen aan Nationaal Park Weerribben-Wieden is het dorp een mooie plek voor een weekendje weg met je familie of vrienden. Ontdek de flora en fauna van het gebied via een rondvaart en kom alles te weten over het dorp, de natuur en de rijke geschiedenis van de regio!

Varend op verkenning

Bij een vakantie in Giethoorn hoort natuurlijk een boottocht over het water. De vaarroutes nemen je via de grachten door het dorp heen, mee naar Nationaal Park Weerribben-Wieden en weer terug naar het pittoreske dorp met prachtige boerderijen en bruggetjes! 

Je kan kiezen uit veel verschillende manieren van varen waardoor er altijd iets leuks bij zit voor jou! De kleine fluisterbootjes zijn uitgerust met een elektromotor, waardoor je in alle stilte kunt genieten van de omgeving. Behoefte aan iets meer luxe? Ga dan voor een sloep. Een sloep heeft een stuurwiel en is voorzien van kussens waar medepassagiers van meer ruimte kunnen genieten. Waar Venetië de traditionele gondel heeft, is de punter dat voor Giethoorn. Deze boten worden voortgestuwd door de Punterboom, een grote houten stok die op de bodem wordt geplaatst om de boot vooruit te duwen! Met deze manier van varen ben je een hele ervaring rijker!

Giethoorn is prachtig!

In onze ogen is Giethoorn één van de mooiste vakantiebestemmingen van Nederland. In dit gezellige dorpje bruist het elk seizoen van gezelligheid en zorgen de vriendelijke inwoners voor een aangenaam vakantiegevoel. Van een middagje toeven op een van de gezellige terrasjes die Giethoorn rijk is tot aan een gezellige dag met de kinderen beleven tijdens een verkenningstocht met een sloep. Giethoorn behoort ongetwijfeld tot één van de mooiste vakantiebestemmingen van Nederland!

Ontdek waterstreekdorp Giethoorn

Meer dan alleen varen

Naast varen heeft Giethoorn nog veel meer te bieden qua activiteiten. Kijk of je er een innerlijke Robin Hood in jou schuilt bij het boogschieten, win van je vrienden bij midgetgolf, of ga naar een hoger niveau in het klimbos!

Vakantiehuis in Giethoorn

Boekjebungalow.nl heeft een groot aanbod aan leuke vakantiehuizen in Giethoorn. Prachtig gelegen aan het water, zijn ze de perfecte uitvalsbasis voor een leuke rondvaart, dagje watersport of mooie wandeling langs de grachten. Het aanbod is zeer divers en zijn ideaal voor een weekendje weg met je gezin of een vriendenweekend. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en sommige luxe villa's hebben zelfs een sauna! Speciale wensen? Neem contact met ons en wij helpen je aan een vakantiehuis die aan jouw wensen voldoet!

Aanbiedingen

Bij Boekjebungalow.nl hebben we het gehele jaar leuke aanbiedingen en last-minutes. Hou onze website, nieuwsbrief en social media kanalen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste aanbiedingen! Wacht niet langer en kijk nu of er iets bij zit voor jou!