Vakantiehuis in Nederland

Nederland is een prachtig land. Met een prachtige kustlijn, veel water, bossen, heide, veenland en nog veel meer verschillende soorten landschap voelt een reis door dit fijne land als een ware wereldreis. Tel daar mooie steden en gezellige dorpjes bij op en je hebt een vakantie om nooit te vergeten. En dat maakt Nederland zo uitstekend geschikt als vakantieland. Door de kleine oppervlakte van het land ben je in no-time van noord naar zuid en van oost naar west. Zodoende kun je een groot deel van het land ontdekken tijdens je vakantie.

Meer lezen

Direct een vakantiehuis in Nederland zoeken

Speciale wensen voor je vakantiehuis in Nederland?

Nederland is prachtig!

Ontdek vakantieland Nederland

Waddeneilanden

Waddeneilanden

Voor een unieke vakantie in Nederland

Ontdek prachtig Ommen

Ontdek prachtig Ommen

Tip: Een van de mooiste plekjes in Nederland

Giethoorn

Giethoorn

Luxe vakantiehuizen met aanlegsteiger

Neem je boot gewoon lekker mee op vakantie in Giethoorn.

Zorg dat je niks mist... Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en spetterende aanbiedingen in je postvak.

Wat maakt Nederland zo leuk?

Nederland is een prachtig land waar heel veel te doen is! Het land is oud, waardoor veel steden en dorpen een mooi historisch karakter hebben. De grote steden in de randstad zijne chte trekpleisters voor toeristen, maar ook het binnenland heeft veel te bieden. De natuurgebieden zijn zo ingericht dat jij als bezoeker optimaal kan genieten van de natuur, zonder dat het wildleven hier last van heeft. Je kunt heerlijk uitwaaien aan de kust, uren wandelen over de Veluwe, cultuur snuiven in Amsterdam en oude tradities beleven in Limburg. En zo is er nog heel veel meer te doen in het mooie Nederland.

Ontdek onze vakantiehuizen in Nederland en beleef met het hele gezin een onvergetelijke vakantie in een groene omgeving, dicht bij een grote stad of in een klein vissersdorpje. Ons aanbod in Nederland:

Steden die je niet wil missen

Laten we eens stil staan bij de steden die Nederland rijk is. De eerste stad die dan natuurlijk naar boven komt is Amsterdam, de hoofdstad van nederland. Amsterdam wordt door velen gezien als "liberale" wereldstad. Er mag en kan namelijk erg veel. Maar Amsterdam is ook een cultureel centrum. Met vele musea, een hele rijke geschiedenis en prachtige monumenten komen ook de culturele toeristen aan hun trekken. Een bezoek aan het Rijksmuseum, het Paleis op de Dam of het Rembrandtplein mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens je vakantie in Nederland.
Een andere stad die je zeker moet bezoeken als je in Nederland bent is Den Haag. In de hofstad (het Nederlandse Parlement zit in Den Haag)kun je verschillende leuke, interessante en actieve dingen doen. Bezoek bijvoorbeeld het Binnenhof, ook wel het politiek hart van Nederland. Of ga langs Madurodam om heel Nederland in het klein te zien. Bezoek het Mauritshuis om de mooiste kunst te ontdekken, waaronder het beroemde kunstwerk 'Meisje met de parel' van Jan Steen. Of ga lekker winkelen! Het kan allemaal in Wereldstad Den Haag.

Prachtige natuur door heel Nederland

Naast mooie steden beschikt Nederland over prachtige natuur. Er zijn verschillende natuurgebieden die je kan bezoeken, maar ook als je door het land rijdt zul je merken dat er veel natuur om je heen te vinden is. De nationale parken zijn goed te bezoeken, en bieden dé plek voor een lekkere wandeling of een mooie fietstocht. Bezoek bijvoorbeeld Nationaal park de Hoge Veluwe. Dit natuurgebied is erg groot, en heeft als grote voordeel dat je er fietsen kan huren. Zo kun je tijdens je vakantie een mooie fietstocht maken door dit natuurgebied. ook staat het Kröller-Müller museum op de Veluwe. Dit museum heeft een grote collectie aan Van Gogh schilderijen, dus je kan hier heel goed je cultuurkennis vergroten. 

Vakantiepark Marinpark Tacozijl in Nederland

Genieten aan de kust

De kustlijn van Nederland kun je ook onder natuurgebied scharen. De mooie duinen, de lange stranden en de wadden maken de kust van Nederland een unieke plek. Je kan hier heerlijk verdwalen tussen de duinen, je kan er hele lange strandwandelingen maken, je kan er lekker zitten bij een strandtent en je kan er... wadlopen. Misschien wel de leukste (en meest vieze) activiteit aan de kust. Trek je schoenen maar stevig aan want voor je het weet zijn ze verloren aan de zee.

Vakantie 2021 

Heb je al een favoriete vakantiewoning gevonden, of kan je niet wachten tot volgend jaar? Boek dan je vakantie voor 2022 bij Boekjebungalow! Wees er vroeg bij en kies jouw accommodatie in de gewenste periode voordat het te laat is!

Vakantie 2022 boeken