Luxe vakantiehuis tijdens oud en nieuw

Het nieuwe jaar inluiden kan op allerlei manieren. Vuurwerk afsteken, leuke familiespelletjes, oliebollen eten met een glas champagne, of juist even de deur uit naar de buren. Wil je liever ontsnappen aan die drukte, of juist in alle rust genieten van je eigen feestje? Huur dan een vakantiehuis voor oud en nieuw bij Boekjebungalow.nl! Met luxe accommodaties in Nederland en andere delen van Europa, bieden we een divers aanbod aan vakantiebestemmingen. Kies je voor een vakantievilla aan het water, of liever de koude periode ontsnappen voor een jaarwisseling in het zonnige Portugal? Wat de vakantiebestemming ook is, een vakantiehuis voor oud en nieuw vind je bij Boekjebungalow.nl!

Een selectie uit ons aanbod

Bekijk ons aanbod

12.866 vakantiehuizen

Optimaal genieten van de jaarwisseling

Het nieuwe jaar op een leuke manier beginnen doe je in een vakantiehuis tijdens oud en nieuw. Gezellig met de familie bij het haardvuur in een accommodatie aan het water. Klinkt dat als muziek in de oren? Het kan allemaal bij Boekjebungalow! Van vakantiehuizen in Friesland, tot groepsaccommodaties in het zonnige Portugal. Het grote en diverse aanbod houdt met alles en iedereen rekening!

Kies jouw vakantiehuis tijdens oud en nieuw

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensenpakket wanneer het aankomt op vakantiehuizen. Om het eenvoudiger voor jou te maken, hebben we alvast een selectie gemaakt uit de mooiste accommodaties. Van gezellige chalets voor 4 personen, tot riante vakantievilla's waar je tot maar liefst 16 personen kunt verblijven!

Vakantiehuis oud en nieuw boeken

Vakantiehuis oud en nieuw
Vakantiehuis oud en nieuw 2

Unieke locaties in Europa!

Met vakantiehuizen in binnen én buitenland, zit er voor iedereen iets leuks bij. Een mooie vakantievilla aan het water in Giethoorn, of een luxe vakantiehuis met sauna op Landgoed de Lindenbergh in Ommen! Liever de jaarwisseling in warmere temperaturen doorbrengen? Kies dan voor een mooie vakantievilla in Portugal of Frankrijk, waar je profiteert van een privé zwembad, of misschien wel een unieke locatie met uitzicht op de zee!

Vakantiehuis oud en nieuw boeken

De zekerheden van Boekjebungalow

Bij Boekjebungalow.nl maak je altijd de beste keuze voor jouw vakantiebestemming door onze zekerheden:

  • Speciaal geselecteerde woningen
  • De beste deals
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Thuiswinkel waarborg