Vakantiehuis in Zeeland

Zeeland, het stukje land wat letterlijk in zee ligt. De naam suggereert het al, de provincie bestaat meer uit water dan land. Het maakt niet uit waar je in Zeeland bent. Binnen 15 minuten is er water te vinden! De eilanden zijn omringd met water, maar daarnaast zijn er ook vele kanalen en geulen. Samen met wind vanuit zee, is het de ideale plek voor watersport en andere wateractiviteiten! Op het land zijn er vele kastelen, mooie natuurgebieden en leuke wandel -en fietsroutes! Waar wacht je nog op?

Zorg dat je niks mist... Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke nieuwtjes en spetterende aanbiedingen in je postvak.

Vakantiehuis Zeeland

Bij Zeeland denk je aan water. De provincie grenst aan de Noordzee en heeft daarnaast ook vele kanalen, diepe geulen en watergangen. Zeeland heeft 650 kilometer kustlijn is er altijd wel een strand te vinden, of in ieder geval een baai met een strook zand. De mooie natuur en de rustgevende omgeving.. je waant je op een eiland! 

Deltawerken

Op 31 januari 1953 werd Zuid-West Nederland getroffen door de watersnoodramp. Zeeland kwam voor een groot deel onder water te staan. Om dit in de toekomst te voorkomen, werden de Deltawerken gebouwd. Deze indrukwekkende gebouwen zijn niet alleen functioneel, maar ook erg imposante, prachtige bouwwerken. Trotseer de elementen en ontdek via De Deltaroute hoe Nederland beschermd is tegen de krachten van moeder natuur!

Vakantiehuis in Zeeland

Bij Boekjebungalow.nl hebben we een groot en divers aanbod aan prachtige vakantiehuizen in Zeeland. Geniet van een goede nachtrust in de zachte bedden, om vervolgens uitgerust wakker te worden en de dag te beginnen met een lekker ontbijtje. Onze vakantiehuizen zijn ruim en er is voor ieder wat wils. Of je een huisdiervriendelijke accommodatie zoekt, een villa met aanlegsteiger, of gewoon een chalet. Het kan allemaal bij Boekjebungalow.nl! Wacht niet langer en zoek een vakantiehuis in Zeeland die bij jou past!

zoek en boek

Ga een dagje eropuit!

Zeeland heeft een groot aanbod aan natuur, cultuur en leuke activiteiten. Ontdek de prachtige natuur van Zeeland via wandel -en fietsroutes, die je meenemen door de duinen, steden en natuurgebieden. Je kan ook een interactieve wandeling maken met de zogenoemde 'parelroutes'. Tijdens zo'n wandeling gebruik je je oren, ogen, handen en voeten om opzoek te gaan naar verborgen parels die je normaal niet zou vinden! Daarnaast zijn de steden in Zeeland perfect voor een dagje shoppen, voor een heerlijke lunch op een gezellig terras, of om je culturele kennis te verbreden in één van de vele musea die in Zeeland te vinden zijn!

Zeeland is watersport

Bij een bezoek aan Zeeland kan je er niet omheen: Watersporters. Doordat er meer water is dan land en de aanwezigheid van een sterke zeewind, is het de ideale plek voor watersport. Denk aan varen, kiten, surfen, waterskieën, kanoën, duiken en kitebuggyen. Genoeg aanbod voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde dosis adrenaline!

Ontdek onze laatste aanbiedingen!

De vakantiehuizen van Boekjebungalow.nl zorgen voor een perfecte basis voor je vakantie! Ze zijn prachtig gelegen en van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend scherp geprijsd. Om jouw vakantie in Zeeland nóg voordeliger te maken, zijn er vaak ook nog aanbiedingen en speciale acties! Houd onze website dus goed in de gaten.