Wie zijn wij?

We stellen ons graag aan je voor

Via Boekjebungalow.nl boek je een vakantiehuis die bij jouw persoonlijke wensen past. Vakantiehuis in Nederland, groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen of een villa met zwembad in Frankrijk? 

Wij zorgen met ons creatieve team voor een leuk, goed en persoonlijk contact.

Foto Heidy Lok Boekjebungalow.nl

Heidy Lok

Eigenaar Boekjebungalow.nl

'Het grote genieten begint al bij het maken van je vakantieplannen'

Met ruim 30 jaar ervaring in de recreatieve sector kun je mij gerust om advies vragen voor een fijne vakantie. Goede service en persoonlijk contact vind ik belangrijk. Als beheerder en verhuurder van Landgoed de Lindenbergh in Ommen geniet ik iedere dag van het plezier van onze gasten. Ook voor financiële vragen van huurders en eigenaren kun je bij mij terecht. In goed overleg is er veel mogelijk.

Foto Remco Lok Boekjebungalow.nl

Remco Lok

Eigenaar Boekjebungalow.nl

'De wereld is een boek, wie niet reist, leest maar één bladzijde'

Het is ons doel om jullie als vakantieganger een heerlijke tijd te bezorgen. Dat je veel ziet van de wereld en genoeg beleefd. Het reizen leert je jezelf en anderen kennen. Wie veel reist kent veel verhalen. Geniet ervan!!.

Foto Tamara Dekker Boekjebungalow.nl

Tamara Dekker

Administratief medewerker

'Samen met jou en je wensen zoek ik een prachtige vakantiewoning uit'

Als je belt naar ons kantoor krijg je mij waarschijnlijk aan de telefoon. Een plezierig en informeel gesprek vind ik belangrijk. Maar ook flexibiliteit. Ben je opzoek naar een vakantiewoning of heb je een korte vraag, alles is mogelijk!